Blåklokke

Hei alle kaktuser som forhåpentligvis leser dette der ute(som helt sikkert egentlig er inne). Hadde vært ganske tragisk hvis noen satt ute i kulden under en busk med pcen i fanget. Men nok om hva jeg driver med på fritiden. Uansett.

Jeg og tre andre totalt tilfeldige jenter jeg møtte i et vinglass har bestemt oss for å være spontane og lage en blogg. Som heter briller og mentos. Som dere sikkert vet. Åh epler er gode!

Nom nom nom

Jeg burde snart hoppe til køys. Det begynner virkelig å snurre* for meg. LØGN. For det første, jeg har ikke en seng jeg kaller for 'køys'(køyseng?) og for det andre så snurrer det absolutt ikke! Det høres bare så tøft ut å si det. Selv om jeg skriver det. Egentlig så sier jeg det i hodet mitt. Mens jeg skriver det. Hei potet.

Vi får se hvor mye vi skriver og oppdaterer på denne bloggen, men vi skal vel gjøre det beste vi kan. Eller det vi orker i alle fall. Jo da. Vi skal vel få til noe. Og dere, et lite tips; vi kommer til å skrive om alt mulig. Eller alt ingenting. Som kanskje ikke interesserer noen. Kanskje vi bare skriver oksebæsj**. Og kanskje vi skriver ting som bare interesserer oss, og kanskje om noe som ikke interesserer oss i det hele tatt. Jeg vet ikke. Vi får se.

Stilig kråke

Da snakkes vi kanskje en vakker dag dere, en vakker dag. Spørs hva været blir til helgen.

Over og ut.

*snurre eller surre?

**bullshit

 

Maren

Én kommentar

Mari

22.jan.2011 kl.20:10

E d någe gale å være på PC under en busk og nå! (offended) 0.0

Skriv en ny kommentar

brillerogmentos

brillerogmentos

15, Stavanger

Fire jenter fra Stavanger på 15 år. Mari, Trolljegeren, Oda og Anna.

Kategorier

Arkiv

hits