Hodet mitt er ikke til stede

Hodet mitt er ikke helt til stede akkurat nå. Litt frustrerende egentlig. Merkelig. Tror det er leksene. Det være leksene. Herlige potetmos som jeg er lei av leksene! De gnager livet mitt i stykker. Små, oppskrapte stykker som legger seg som støv på bokhyllen vi har i stua. Hver uke. Ikke en gang en solid microfiberklut kan samle dem sammen igjen. Tenk hvor liten jeg blir til slutt, da. Huff.

Nei. Fy.


Kjenner jeg begynner å bli litt trøtt nå. I tillegg sitter jeg som hengt på en krok over pcen, ikke bra for ryggen. Litt(veldig) ubehagelig om jeg må si det selv. Selvfølgelig, det er jo ingen andre som kan si det for meg. Jeg må rette meg mer opp når jeg sitter, ellers kommer jeg til å ende opp som en kamel med DEN pukkelen om svært kort tid. Førtiårskrisa vet dere! Nei. Skjerp deg.

Jeg tok noen bilder her en dag. Vet ikke helt hva jeg syns om dem selv, enda. Men. Jeg redigerte dem litt. Vet ikke hvilket jeg liker best. Hvilke fargetoner, ikke sant.


Men dere! Jeg kjøpte et helt nydelig smykke her en dag. Elsker det! Har ikke noe bra bilde av det, men det er et klokke halskjede farget gull. Det er helt fantastisk. Syns jeg da. Jeg driter i hva dere synes.

Jeg har også veldig lyst på en sånn:

Aner ikke hvor den er kjøpt osv, men jeg vil ha en liknende. De er så flotte. Åh, jeg dåner. Kremt.

Forressten. Jeg takler ikke ting som tar lang tid. Jeg eier ikke tålmodighet. Jeg driver å laster opp et bilde for øyeblikket vet dere, og jeg holder på å HIVE MEG PÅ SENGA OG STÅ PÅ HENDENE MED BENA OPP ETTER VEGGEN Å ROPE TIL NABOEN AT JEG SNART KLIKKER. Skal ikke gjøre det. Bare vurderer det veldig sterkt.

Da må jeg nesten ta kvelden. Eg blitt relativt trøtt nå. Skal ned å lage meg litt kveldsmat. Knekkebrød med brunost! Det fikk jeg veldig lyst på.

 

Maren
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brillerogmentos

brillerogmentos

15, Stavanger

Fire jenter fra Stavanger på 15 år. Mari, Maren, Oda og Anna.

Kategorier

Arkiv

hits