random

Hey y'all!

Gjett hva jeg egentlig burde gjort nå!
Jepp, lekser. Men det er sent og jeg gidder ikke. Engelsk leksene får jeg ta i storefri i morgen :)

Ella (lillesøster) har laget muffins i dag. Hun har blitt veldig glad i å bake i det siste. I think she's plotting to make us fat. Men jeg har ikke spist noen altså, no worries. De ligger der og frister nå... Men jeg er sterk! Selvdisiplin er mitt mellomnavn.

(Okei,de så ikke helt sånn ut, men unasett..)

 

Det skal bli herlig med helg snart. I helga skal jeg sove, spise, lese, gjøre lekser, gå på ski (renne?), spille kort og slappe av, aka hyttetur med pappa og ella. Jess :-D Men det blir koselig det, lenge siden jeg har hatt en chillehelg nå.

I dag var det ny episode av One Tree Hill! Woho, it's been a long time. Sesong 8, for dere som lurte. Er Hard-core OTH-fan, ikke så "ser-det-på-fem-miniputtfan", må bare få det oppklart. Det var en ganske koselig episode forresten. Nå ventes det bare på en ny episode av Glee, så  blir hverdagen lettere :-)

Sesong 3, golden times <3

 

Fikk en hyggelig mail fra libresse også: "Her kommer en oppmuntrende hilsen fra Libresse-kalenderen din:
Hvis du synes det er slitsomt å ha mensen, kan du trøste deg med at det bare er rundt 400 ganger igjen... " Jo takk for den oppmuntringe liksom.. Dersom dette er sant vil det si at jeg har ca 2400 dager med mensen igjen, oh joy.

morsommere my ass

 

-Anna som gleder seg til 2400 dager med mensen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brillerogmentos

brillerogmentos

15, Stavanger

Fire jenter fra Stavanger på 15 år. Mari, Maren, Oda og Anna.

Kategorier

Arkiv

hits