Running is like banging your head against a wall, it feels good when you stop

Heeii bloggen (lol)

 

Nå koser jeg meg hjemme alene med en kiwi, pcen og The Hunger Games. Har nettopp kommet hjem fra åpen skole på Kongsgård og jeg begynner å bli ganske sikker på hvor jeg vil begynne til neste år :-) Godt gjort av meg å ta en beslutning over en måned før fristen.

 

Men nok om det. I dette innlegget hadde jeg egentlig tenkt å skrive om trening. Mest fordi Oda, Maren og Mari ikke er så glade i trening. Etter skolen i dag tredde jeg altså joggeskoene på føttene, og med godt mot la jeg ut på en aldri så liten joggetur. Det er ikke sånn at jeg liker å jogge, ikke i det hele tatt, det er bare noe jeg føler jeg må gjøre en gang i blant, og så er det jo en deilig følelse etterpå :-)

Snapshot av meg:

Nå må dere ikke tro at jeg er sånn skikkelig spreking som jogger hver tirsdag og torsdag, for det er jeg ikke, men siden det ikke var volleyballtrening i dag, tenkte jeg det var på tide å ta en liten tur.

Jeg fikk forresten ny shorts i posten her om dagen, og fordi kjære Maren lærte meg å legge ut bilder fra pcen, skal dere få se den:


Webkamerabilde på badet ftw <3

Veldig fornøyd med shortsen, ja :-) Volleyballshorts hvis dere lurte. Jeg går ikke med sånne til vanlig, bare noen ganger, men helste ikke i januar, bare hvis det er over 5 grader..

Og det var vel alt jeg hadde å si for denne gangen. Men nå har jeg jo lært å legge ut bilder, så da skal dere få se et lite bilde av min kjære Burre som jeg nevnte i et tidligere innlegg. Her har vi ham:

Også et lite bilde av meg:Litt gammelt, fra i fjor sommer sånn ca.

 

-Annis bannanis <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brillerogmentos

brillerogmentos

15, Stavanger

Fire jenter fra Stavanger på 15 år. Mari, Maren, Oda og Anna.

Kategorier

Arkiv

hits