Jeg er faktisk ikke død

Influensa er SMITTTTTTSOMT!! Men det er smil også! Eller?

 

Jeg føler meg bedre, takk. Null feber. Men føler meg litt rar, pluss at jeg fremdeles hoster. Jeg skal hoste alle mine medelever av banen i morgen dere.

Ja, til tross for at jeg føler meg betraktelig bedre, vil jeg gjerne meddele noen fine ord jeg fikk høre av mine søsken her en dag:

Søsken1: Du høres ut som et fugleskremsel når du snakker.

Søsken2: Og du ser ut som et.

Meg: Kan fugleskremsler snakke?

Søsken1: Nei.. Men du ser ut som et.

Søsken2: Fordi hun er et.

Komplimenter tas med takk.

 

Men vet dere, JEG ORKER SNART IKKE SYNET AV DENNE PCEN MER. U'en virker ikke!!! Null stress, tenker du, MEN JODA!!!! Jeg må bokstaveligtalt PRESSE på U'knappen for at den skal vise seg på skjermen. Så bruker jeg et kvarter da, for å skrive et ord. Og dere, har dere hørt; når jeg faktisk har sittet her å trykket på det stakkars tastaturet i evigheter, SÅ KOMMER FAENMEG HELE ALFABETET! U-afabetet, i alle fall.

Når du er hjemmeværende sammen med resten av den syke familien din, er det fint at foreldrene dine av og til har et snev av god musikksmak. Da er det ikke så dumt å være syk da, når du hører på Kaizers Orchestra og Susanne Sundfør.

Om dere liker Kaizers, anbefaler jeg dere å kjøpe denne på det aller sterkeste!

Flinke foreldre!

 

Jeg har en kunngjøring til! Hunden min spiser gulrøtter! Jeg ble kjemeglad. Vi trodde han bare skulle spytte det ut igjen, men han ELSKET det! Så nå skal vi bare gi han gulrøtter. Nei da. Han skal få vann også.

Overhørte nettopp en samtale mellom min mor og min søster, hvor min søster forteller:

Søster: Mor! En i klassen min leste den islamske trosbekjennelsen i dag! Det hørtes ca. sånn ut: pashjahalala ma idu jash halalainu laja hamalalaid pashjahalala ma idu jash halalainu laja hamalalaid pashjahalala ma idu jash halalainu laja hamalalaid pashjahalala ma idu jash halalainu laja hamalalaid pashjahalala ma idu jash halalainu laja hamalalaid pashjahalala ma idu jash halalainu laja hamalalaid pashjahalala ma idu jash halalainu laja hamalalaid papashjahalala ma idu jash halalainu laja hamalalaidshjahalala ma idu jash halalainu laja hamalalaid pashjahalala ma idu jash halalainu laja hamalalaid pashjahalala ma idu jash halalainu laja hamalalaid pashjahalala ma idu jash halalainu laja hamalalaid

 

Maren

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brillerogmentos

brillerogmentos

15, Stavanger

Fire jenter fra Stavanger på 15 år. Mari, Maren, Oda og Anna.

Kategorier

Arkiv

hits