Oda er en syk fisk.

Hei. Etter å ha vært omringet av syke familiemedlemmer og venner en god stund, har jeg også blitt syk. Wuhuu. Selve den der "slippe skole"-greia er helt ok. Men jeg begynner å kjede meg litt. I går var jeg helt puddig, og jeg nøys så kraftig at hele meg rista. Men sånn seriøst, tror ikke jeg rørte meg fra sofaen mer en tre ganger hele dagen. To ganger for å gå på do, og en gang for å skru på en film. Jeg så Julie & Julia. Dere vet, den kokkefilmen. Den søte filmen der alt er fint og så er alt fint og så er filmen ferdig. Sånn type film. Ja. Der er skikkelig rart, for jeg likte den skikkelig godt også. Vanligvis er jeg veldig kresen, og liker bare fantasy/sci-fi-filmer, med untak av noen andre (mannen som elsket Yngve og Juno for eksempel). Og animasjonsfilmer, jeg elsker animasjonsfilmer. MEN til poenget nå. Når jeg er syk så liker jeg bare sånne søte feel good-filmer. Det er merkelig.

Vi har også byggemenner i huset i dag. Nei, det er ikke feberfantasier, de er der på ordentlig. De fikser badet vårt. når jeg var tre år så var jeg veldig syk en gang, så hadde jeg masse feber, også trodde jeg at det var byggemenner i taket. Inni taket liksom. Men disse er ekte altså. De som er her nå. Jeg lover.

Ellers er jeg litt ensom. Men Bella holder meg jo alltid med selskap viss jeg trenger det.


Dette er faktisk ett av de første bildene jeg tok med Speilrefleksen min. Joda, fokuset var på topp. Eller ikke. Eh.

Jeg vet ikke hva mer jeg skal tilføye. Jeg har noen webcamerabilder av hva jeg har gjort til nå idag viss det er interessant? Ikke? Ok. Jeg viser dem uansett.


Det klokeste jeg noen gang har gjort er å kjøpe denne boka. JEG OVERDRIVER IKKE! Den er faktisk veldig kul da. Viss du liker Harry Potter. Og filmer. Og spesialeffekter. Og sånt.  Ja.


Også leser jeg Blekkhjerte av Cornelia Funke igjen. Fordi det er en av favorittbøkene mine. Selvom jeg liker Blekkblod bedre (det er bok nummer to i triologien, den siste heter Blekkdød). Selvom jeg ikke liker coveret på min versjon (det er filmcoveret), men jeg fikk den i gave. Av Bella faktisk. Ja, jeg får gaver av katten min. Egentlig så var poenget mitt med dette bildet at jeg liker å lese historier jeg har lest før når jeg er syk. Det er liksom så kjent. Og jeg føler meg trygg. Spesielt når jeg ligger og tror jeg skal dø av bihuleeksplodering. Eller noe sånt. Også er det gøy når jeg finner små detaljer jeg ikke har lagt merke til før.

Å, på skolen på tirsdag så fant jeg ut noe jeg vil gjøre. Jeg vil ta et stort teppe, og feste sammen endene og henge de i taket. Som en puppe liksom. Sånn som larvene bor i. Også vil jeg fylle den med varme dundyner og sånt. Også ligge der til det blir vår.

Nå skulle jeg sette inn et søtt bilde av en larve, men så fant jeg ut at larver ikke er noe særlig søte. Too bad.

-Oda

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brillerogmentos

brillerogmentos

15, Stavanger

Fire jenter fra Stavanger på 15 år. Mari, Maren, Oda og Anna.

Kategorier

Arkiv

hits