Du, samvittighet? Er jeg død?

Heisann :)

Klokka er nå presis 00:04. Direkte fra Annas soverom. Eller ikke direkte for deg som leser dette, men direkte for meg. I dag har jeg hatt en veldig innholdsrik dag, men den vil dere vel ikke høre om? nei?jo?kanskje?neida? Too bad, for dette har jeg gjort i dag:

Sto opp kl. 07:27, ble kjørt til skolen (hehehhe, ja, jeg vet det bare er ca 800 m å gå:P). seks lange timer på skolen, startet med dobbeltime spansk, det e flott det. Kom hjem. Gjorde nada (dvs satt på pcen og gjorde ingenting produktivt), gikk på butikken, laget tomatsuppe, spiste tomatsuppe mens jeg leste i The Hunger Games Catching Fire. Barberte leggene. Skiftet til treningstøy. Syklet til trening. Trente volleyball i en time og tre kvarter. Gikk ut og fant ut at det hadde begynt å regne -.- Syklet på kiwi og kjøpte en banan. Syklet til krik våland. Var på krik i to timer. Syklet/gikk til Jonas. Var hos Jonas (så på tv og spiste mat, heh). Satt på med Ragnhild hjem. Tok en dusj. Nå sitter jeg her.

Jeg vet dere er så fryktelig intresserte i hva jeg har gjort i dag, og sånne blogg-innlegg som dette er fryktelig spennende.

Shiet, nå skjedde det noe skummelt. Eller ikke skummelt, eller litt skummelt. Nei, ikke skummelt. Men litt rart/morsomt, etellerannet. Uansett, jeg sitter altså her og hører på Kaizers Orchestra, og  plutselig hørtes det ut som om de sang navnet mitt igjen og igjen..! skummelt, eller ikke. Jeg er litt trøtt nå, tror jeg skal legge meg snart. Selv om det er litt kjedelig. Men jeg skal spille volleyballkamp i morgen så da trenger jeg litt søvn.Random bilde av peanøttsmør, fordi blogginnlegg er kjedelige uten bilder.

Og fordi overskriften var et nemo-sitat, må jeg slutte med en nemo-sitat, for jeg liker nemo.

"En av mine tentakler er kortere enn de andre, men du kan ikke se det, særlig ikke når jeg vifter sånn her med dem"

 

-annanna

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brillerogmentos

brillerogmentos

15, Stavanger

Fire jenter fra Stavanger på 15 år. Mari, Maren, Oda og Anna.

Kategorier

Arkiv

hits