Se nå

Her om dagen spiste jeg et veldig godt eple. Tenkte jeg bare skulle informere dere om det, og vise dere et bilde. Som sagt var eplet veldig godt.

 

 

Jeg går rundt her om dagen og tenker over hva som irriterer meg. Jeg gjør det ganske ofte egentlig. Ikke tro at jeg bare ser negativt på alt, for det gjør jeg ikke! Eller kanskje det er akkurat det jeg gjør. Jeg vet ikke.

Men. Jeg lager en liste. Irritasjonene kommer i tilfeldig rekkefølge. Har helt sikkert enda flere ting jeg irriterer meg over, men som jeg ikke kommer på nå. Det får vi ta en annen gang. Her kjører vi:

-       Folk som soper med beina. Vedkommende har som oftest store tassete sko, som for eksempel uggs. Så soper de noe helt jævlig(unnskyld) med dem. Det er bare en så irriterende lyd folkens!!!

 

-        Folk som tror de er så mye bedre enn andre. Det er de ikke. Ingen er bedre enn meg.

 

-       Når jeg skriver, og en stod bokstav i setningen kommer helt i begynnelsen på en ny linje, og får det til å se til å se ut som to setninger!!! 

Skjønner??
-       Når jeg selv gjør feil. Jeg er selvfølgelig ikke en feilfri person, det er det ingen som er, og jeg hater når jeg gjør feil. Det er fakta.

 

-       Bildet over trappa. Vi har tre bilder hengende over trappa vet dere, og det ene HENGER ALLTID SKJEVT!!! Jeg retter det opp(har for tiden gitt opp), men uansett så er det like skjevt igjen etterpå! Det må være en loppe bak bildet som hater meg og dytter bilder på skrå.

 

-       Når ord med samme forbokstav kommer under hverandre. Det ser bare så dumt ut!  

-       Karakterer jeg ikke liker. Når jeg får karakterer som jeg selv syns er dårlige, blir jeg selvfølgelig irritert, Jeg kan irritere meg over det i lang tid. Er for eksempel irritert over en franskprøve jeg hadde før jul. Før jul.

 

-       Ipoden min som for tiden lager supermario-lyder!!! Jeg har ikke egentlig bestemt meg for om det er irriterende eller bare morsomt, men uansett. Dere vet når det kommer en popup på ipod/iphone? En facebook notification, melding osv. Dere vet den standardlyden? Alle har den. Men plutselig her i går lagte ipoden min en supermario-lyd i stedet!!! Først trodde jeg at jeg hørte feil, helt til i dag, da den gjodre det en gang til!!

 

-       Dekselet jeg har på mobilen min. Det blir feil å si min, det er min mor sin gamle. Min er selvfølgelig ødelagt. 

Dekselet har hoppet opp mange ganger nå. Så jeg teipet det. Ser veldig pent ut.

 

-       Fjortisser!!! Hahahahahaahaha! Men jeg liker dem litt også. De er så merkelige. Og så ser de så rare ut. Så sier de så mye dumt. Det er veldig morsomt å se på fjortisser. Men de er veldig irriterende. ilu k9s chill sjønnas ammagad lizzm 

 

-        Når jeg har ting jeg skal gjøre, men ikke gjør dem. Da blir jeg pissed på meg selv.

 

-       Noen ganger når jeg går tur med hunden, blir jeg ordentlig irritert. Ikke på selve dyret, jeg elsker han, MEN. Av og til når han går så setter båndet seg mellom beina hans. Skjønner dere? Båndet går ikke fra halsen og opp, men fra halsen og rundt et bein i tillegg. Først prøver jeg å få han til å fikse det selv, helt til det slår meg at "hvem prøver jeg å lure?" så må jeg løpe bort selv og styre mens han går samtidig. Og så blir sikkert han irritert på meg fordi jeg driver å roter med beina hans.

 

-       Lekser. Jeg trenger ikke si mer.

Dette er lekser.

Dette er meg gjøre lekser. 

Dette skjer når jeg gjør lekser.

 

Og ja. Jeg tegner blomster -

og snømenn i bøkene mine

-       Morgener. Folk(familien min) skrur på lyset, tar av dyna, og prøver å dra meg ut av sengen(!!!!!!). Jeg blir irritert på morgener. Hver morgen innser jeg hvor deilig det er å sove.

 

-       Rot. Ganske merkelig, for jeg er veldig rotete av meg. Men hos andre liker jeg å rydde. Eller? Det er bedre å rydde hos andre enn seg selv.

 

-      Dette:

????????

 

De tar på ryggen hans og tror han blir frisk!!! Dere, det er bare paracet som funker

-       At Mari kanskje flytter fra meg når hun skal på videregående!!!!!!

 

-       Når folk tror du ikke merker at de stirrer på deg. Pass dere, jeg stirrer tilbake!!!

 

-       Pcen jeg skriver på. Den er så fryktelig treig. Blir irritert over ting som ellers også er treige.

 

-      Når noe/noen ikke samarbeider med meg. Det er nemlig ikke alle som vet hva som kan skje når de ikke gjør som jeg sier. 

-       Når folk ikke kan holde kjeft. Vet at jeg ikke kan det selv, spesielt når folk forteller meg at jeg skal holde kjeft. Men dere andre. Dere får ikke lov.

 

-       Ting jeg leter etter. Blir dritsur og irritert når jeg ikke finner ting som mobilen min, nøklene mine, lypsylen min. Nå for tiden vet jeg ikke helt hvor et av øredobbparene mine er. Har ikke egentlig lett etter dem enda, men har merket at de ikke har vært innen rekkevidde i det siste.-       Folk som snuser. Men det er så morsomt og se på dem, de vet ikke selv hvor dumme de ser ut!

 

-        Dama på butikken. Hun hater meg!!!!

 

-       Orddelingsfeil!! Folkens!!!!!! Det heter ikke grønnsaks suppa, brød risteren, dør håndtaket, lampe skjermen og sminke butikken; men grønnsakssuppa, brødristeren, dørhåndtaket, lampeskjermen og sminkebutikken!! Skjerp dere! Det irriterer meg grenseløst!!!

 

-       Dårlige artister. Som har dårlige stemmer. Som synger dårlige sanger. Jeg blir både flau og irritert.

 

-      Hullet i sekken min. 

Og til dere som tror jeg ble inspirert til å skrive en liste over det som irriterer meg mest, fra leksa vi har i norsken, tar dere feil. Jeg skrev innlegget før det.   

 

Maren

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brillerogmentos

brillerogmentos

15, Stavanger

Fire jenter fra Stavanger på 15 år. Mari, Maren, Oda og Anna.

Kategorier

Arkiv

hits