Fruktsalat og katt og genser og dult

Hei det er prøvemuntlig og jeg kom opp i samfunnsfag. Jeg kom opp i samfunnsfag forrige gang også, men jeg er sånn passe fornøyd. Det kunne vært verre. Mye verre. Anywaaaayzz, jeg gikk på skolen idag, fikk oppgaven (konflikter på 1900-tallet) før jeg gikk hjem for å starte prosessen. Jeg gjorde selvfølgelig det viktigste først.


Laget en dult midt oppå hodet og brukte en evighet på å klare å ta et bilde av den.

Så fant jeg frem den største og besteste genseren i skapet midt.


Den er så varm og myk og deilig.

Så begynte jeg å skrive på denne teite oppgaven da. Det gikk ganske fint, helt til Bella kom for å distrahere meg på alle måter som er mulig i hele verden. Men hun er søt da, selvom hun kan være åååå så sinna!Men så gikk hun igjen, og jeg satt alene med oppgaven. Meg og den, den og meg. Så gikk jeg på Honk, og da jeg kom hjem igjen var jeg skikkelig deppa og ville ikke jobbe mer med den teite oppgaven som bare oppførte seg teit og var dum og sånn, så lagte mamma fruktsalat til meg! Men jeg tåler nesten ingen frukter.. Men hun lot meg til og med spise litt fersken. Flink mamma.
- Oda

Én kommentar

Rakel Nesset

28.feb.2011 kl.23:39

Du skriver veldig bra!:) Og har mange kjempe fine bilder på bloggen din, stå på!:) Hilsen ei som kommer til å gløtte innom flere ganger. ;*

Skriv en ny kommentar

brillerogmentos

brillerogmentos

15, Stavanger

Hvorfor henge seg opp i bagateller når det finnes trær.

Kategorier

Arkiv

hits