OMG!

What up, Holmes? (okei, det er så internt at jeg tror bare jeg forstår det, men uansett) HEI. Jeg har jo ikke blogget på sånn.. en halv evighet. Det er jo litt dumt. Men jeg har gjort sykt mye kult da. jeg har....

-Rukket å bli dødsforelska i Matt Smith

 

- brettet en halv million traner. Eller femten. Eller noe sånt. Og hengt de opp på veggen min.de henger fint under et bilde av en katt.og noen pokemonkort.Men slapp av, jeg er ikke en sånn taper som bare har tre pokemonkort, jeg har flere på veggen over senga altså.ved siden av uglene mine.(Ja, det er Brian May på bildet.) Og ved siden av en stein jeg fant på bunnen av havet i Hellas. Den ser ut som et fjes.Og her er det et til bilde av tranene siden det var de jeg egentlig snakket om.lol, skillz.

- Jeg har vært på hyttå og tatt bilder av små, krøllete dotter. (også kalt lam.)Mange bilder. Sånn 100 til sammen. Men jeg har ikke tenkt å vise dem fordi det er kjedelig. Ugler er kulere.-Jeg har kjøpt to par nye sko på H&M.

- Og fått Bertie Bott's Every Flavour Beans av søteste, kuleste, epic-awesomeste Mari.namm.

Ellers så gjør jeg lekser på verandaen idag. Det var kult, helt til jeg skrudde på pcen og innså at det er umulig å se hva som står på skjermen.


JA HARRY POTTER OG RUBIKS KUBER HAR FAKTISK ALT MED SAMFUNNSFAG Å GJØRE!

Bella holder meg med selskap da. Og blomstene til mamma.

Okei, konflikter i midtøsten kaller. (som i kapittelet Konflikter i Midtøsten, som er i samfunnboka mi.)

DFTBA, hade og vær snille. Viss ikke kommer rotta mi og biter dere.


SCARY.

-Oda

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brillerogmentos

brillerogmentos

16, Stavanger

Vi kan motstå alt, unntatt fristelser

Kategorier

Arkiv

hits