Hello people

Eller bonjour som jeg har sagt x-antall ganger de siste to ukene. I dag kom jeg hjem fra Frankrike. Flyet gikk klokka 06.25. Det var tidlig. Vi måtte stå opp fryktelig tidlig. Men jeg sov på flyet. Litt i hvert fall. Han gutten som satt bak meg på den ene flyturen ble veldig sint på broren sin og kalte ham for en dustedumming. Den må jeg huske. 

Men altså, du kan vel si at jeg lider av en post vacation depression. Det er sånn når du kommer hjem fra ferie og du egentlig bare har lyst til å dra tilbake. Og alt hjemme er bare kjedelig og rutine. Men det er sommerferie, og jeg har store planer om å ikke la denne depresjonen ta overhånd. Og hvordan skal jeg gjøre det? Jo, jeg skal tenke positivt, ta en dag om gang og alt sånn skit. Men viktigst av alt skal jeg på den nye Harry Potter filmen i morgen! Forhåpentligvis kommer folk hjem fra ferie snart sånn jeg har noen å være med.

Nå skal jeg gjøre noe fornuftig. Rydde rommet (dvs kjelleren ettersom jeg ikke har rom atm), jogge en tur, pakke ut, lage middag eller noe annet fornuftig. Vi får se. Hvordan det går.

Jeg har forresten fått ny mobil! Til bursdagen. Samsung Galaxy S 2. Den er fin. I'm in love. Det var reklame for den over alt i Frankrike. 

I Frankrike gjorde jeg dette

Og dette

Det var fun fun fun fun

Ok, nå skal jeg gjøre noe fornuftig.

Au revoir,

Anna

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

brillerogmentos

brillerogmentos

16, Stavanger

Vi kan motstå alt, unntatt fristelser

Kategorier

Arkiv

hits